MAICO MENU
  Single Releases  
  Single Releases  
  Artiestenpromotie
  Luisterhulp
TOPPER V/D WEEK

ALBUM V/D MAAND

 

Grote ABBA-show komt naar Ahoy

Grote ABBA-show komt naar Ahoy
De internationale show A Tribute to ABBA komt volgend jaar naar Nederland. Alle bekende nummers van de voormalige Zweedse formatie zijn op 4 en 5 april live te horen in Ahoy in Rotterdam. Aan de productie werkt een groot orkest mee, inclusief één muzikant die daadwerkelijk nog met ABBA heeft gespeeld, en vier lookalikes die optreden als Björn, Benny, Anne-Frid en Agnetha. ABBA brengt in december een nieuw nummer uit met de titel ’I still have faith in you’. (Bron:Telegraaf)

Afscheid van de Roffels

Afscheid van de Roffels - Een laatste Knuffel van De Roffels
Vanaf 1979 maakten Roelie samen met haar toenmalige bandleden van 'De Roffels' maar liefst 18 singles en twee langspeelplaten die gretig aftrek vonden bij de liefhebbers van het Nederlandstalige repertoire. Roelie was vanaf het begin de lead zangeres/gitariste en haar zus Jantina was de laatste 7 jaar actief in de band als basgitariste/zangeres. Na het opheffen van de band 'De Roffels', bleef de vraag naar hun muziek aanhouden. Dit was voor de twee zangeressen Roelie en Jantina de aanzet om de gitaar van de stander te pakken en de tekstboeken weer uit de kast te halen en als duo 'De Roffels' weer het podium op te gaan. Na deze succesvolle comeback van de Roffels in 2013, vinden 'De Roffels' het nu helaas tijd voor iets anders en heeft dit sympathieke duo in goed overleg besloten om te stoppen. Alle geplande optredens gaan uiteraard gewoon door en wie 'De Roffels' nog wil boeken, kan dit nog tot 24 december 2018 doen, want daarna gaat het boek echt dicht en slaan de zussen Roelie en Jantina beide nieuwe wegen in. (Bron:Roffels)


CD Jan Smit - Met andere woorden

CD Jan Smit - Met andere woorden
Release datum: 20.09.2018
Info: Op 20 september verschijnt het nieuwe album "Met andere woorden" van Jan Smit. Het album bevat 12 gloednieuwe liedjes en is een bijzonder project, met inspiratie uit onverwachte hoek. Het wordt een mooi en vernieuwend album, maar nog altijd vertrouwd en eigen Jan Smit. De eerste single op dit album is het nummer "Ik wil slapen" met Alain Clark en Glen Faria.

| 1 | 2 | 3 |

MAICO PLAYERS


      #
SOCIAL MEDIA

    

LICENTIES

(c)2005 - 2018 Radiomaico Internet Radio | Disclaimer
Technische Realisatie Digipal.nl